Acord preluare ape uzate

Acord preluare ape uzate

Toti operatorii economici care beneficiaza direct sau indirect, individual sau colectiv, de serviciile de utilitati publice (alimentare cu apa si canalizare) sunt obligati sa detina acord de preluare a apelor uzate rezultate in urma desfasurarii activitatii pe amplasamentul respectiv (indiferent de natura activitatii desfasurate si de tipul apelor uzate evacuate- menajere sau tehnologice/ industriale).

Asiguram:

- Pregatirea listei documentelor si informatiilor necesare intocmirii documentatiei
- Intocmirea planului de prevenire si combatere a poluarilor accidentale a retelei de canalizare municipale
- Redactarea documentatiei / memoriului de prezentare si declaratie (conform cerintelor Operatorului Regional al serviciului public de alimentare cu apa si de canalizare)
- Completarea solicitarii de emitere a acordului de preluare ape uzate
- Intocmirea dosarului si depunerea documentatiei la Operatorul Regional al serviciului public de alimentare cu apa si de canalizare
- Sustinerea si reprezentarea clientului in relatia cu reprezentantii Operatorul Regional al serviciului public de alimentare cu apa si de canalizare pana la obtinerea acordului de preluare.

Obtinere acord preluare ape uzate

Este necesara solicitarea si obtinerea acordului de preluare pentru evacuarea apelor uzate si pluviale in reteaua de canalizare publica.

Cere oferta de pret office@idealconsulting.ro
sau folosind formular de Contact
Revizuire acord preluare ape uzate

Este necesara solicitarea revizuirii acordului de preluare ape uzate ori de c√Ęte ori intervin modificari ale elementelor care au stat la baza obtinerii lui.

Cere oferta de pret office@idealconsulting.ro
sau folosind formular de Contact
Monitorizare confom acord preluare ape uzate

Este necesara realizarea monitorizarii calitatii apelor uzate evacuate cu frecventa regasita in continutul acordului de preluare ape uzate.

Cere oferta de pret office@idealconsulting.ro
sau folosind formular de Contact